10 ”måste ha” WordPress Plugins 2014

Med så många webbplatser som använder WordPress CMS i dessa dagar har det resulterat i ett stort antal plugins tillgängliga för webbansvariga. De hjälper webbansvariga gör allt från att analysera data på plats för att bidra till att förbättra SEO. WordPress plugin katalog gör att webbansvariga att söka tillgängliga insticksprogram, och med nästan 30.000 tillgängliga insticksprogram finns det en för praktiskt taget alla behov.

Med hjälp av plugins kan bidra till att förbättra prestanda för en webbplats, sökmotoroptimering, och den totala användarupplevelsen. Här är tio måste ha insticksprogram för 2014, utan inbördes ordning.

WordPress SEO by Yoast

wordpress seo by yoast

 

 

 

 
Wordpress är ett bra CMS (content management system) i form av en bra grund för SEO, och lägga till denna plugin hjälper den genomsnittliga webmaster lära sig vilka faktorer som är viktiga och konsekvens sökresultat. Med hjälp av denna kommer inte att nödvändigtvis översätta till toppbetyg, men det hjälper till att hålla webbplatsägare handen genom enkla optimeringssteg.

Akismet

akismet

 

 

 

 
Akismet är ett måste plugin som hindrar din blogg från att fyllas med spam kommentarer. Det låter webbplatsen ägaren översyn alla spam kommentarer i kommentarerna admin avsnitt av WordPress instrumentbrädan. Du tycker inte om skräppost och dina besökare gillar inte spam så se till att du har denna stora plugin installerat.

Contact Form 7

contact form 7

 

 

 

 
Detta plugin gör att webbansvariga att hantera flera kontaktformulär på deras hemsida och har säkerhetsfunktioner såsom CAPTCHA och Akismet spam filtrering. Med över 16 miljoner nedladdningar detta är det mest populära alternativet för dem som vill ha en enkel att använda kontaktformuläret alternativet.

Google XML Sitemaps

xml sitemap

 

 

 
 
 
Denna plugin genererar en XML-sitemap för webbplatsen och hjälper sidor och inlägg får indexeras av de stora sökmotorerna. Varje gång ett nytt inlägg görs plugin meddelar sökmotorerna. Detta är det enklaste sättet att ge webbspindlar med en enkel struktur för att krypa.

Digg Digg

digg

 

 

 
 
 
Digg Digg plugin ger en allt-i-ett sociala dela verktyg som visar på de sidor och tjänster som webbplatsen ägaren önskar. Social delning är en så viktig del av innehåll marknadsföring och när vi går vidare sociala signaler börjar ses som en viktig del av en sökmotoroptimering kampanj. Denna plugin ger en snygg social verktygsfält och ger besökare ett enkelt sätt att dela innehåll över sina sociala medier profiler.

404 to Start

404 to start

 

 
 
 
 
Detta är en plugin som snabbt eliminerar alla 404-fel genom att omdirigera någon felsida till hemsidan eller annan webbadress som webbplatsen ägaren anger. Så, om någon skriver in en webbadress fel istället för att se en stor 404 felmeddelande kommer de helt enkelt att omdirigeras till en annan fungerande sidan. Dessutom, om någon försöker besöka en webbplats via en bruten länk de kommer att landa på hemsidan (eller någon annan angiven sida) istället för att se ett felmeddelande.

Subscribe2

subscribe2

 

 

 
 
 
Subscribe2 är en plugin som ger webbplatsen ägaren med ett lättanvänt prenumerationshanteringssystem samt ett system för e-postmeddelande. Besökare på webbplatsen kan enkelt skicka sina e-postadresser för att bli varnad när nytt innehåll publiceras på webbplatsen. Detta är bra för besökare som vill omedelbart underrättas när det finns nytt material att läsa och det är bra för webbplatsen ägaren eftersom det hjälper att ta besökarna tillbaka på auto-pilot.

Google Analytics for WordPress

GA for WP

 

 

 
 
 
Denna plugin ger en enkel lösning för dem som snabbt vill ansluta sina Google Analytics på en WordPress-baserad webbplats. Denna plugin har utvecklats av samma team som förde oss WordPress SEO by Yoast plugin.

WordPress Related Posts

related posts

 

 

 
 
 
Detta är ett bra plugin för att hålla dina besökare engagerade med innehållet på din webbplats. Det gör det möjligt för webbplatsägare att placera ett visst antal ”relaterade inlägg” i slutet av varje inlägg. När en besökare avslutar viss tjänst de läser att de kommer att se flera förslag på inlägg som liknar det innehåll de just läst. Målet är att få dem att klicka vidare till en annan del av innehållet. Detta är ett utmärkt verktyg för att hålla besökaren på hemsidan under en längre tid.

W3 Total Cache

w3 total chache

 

 

 
 
 
Detta är ett bra plugin som påverkar prestanda på webbplatsen genom att förbättra hastigheten. Genom att öka serverns prestanda det resulterar i en mycket bättre upplevelse för webbplatsen besökaren. Att ha en långsam hemsida som tar evigheter att ladda kommer att leda besökare lämnar snabbt och kommer sannolikt inte att återvända.

Dessa är tio bra plugins som är helt gratis att ladda ner och använda på din WordPress webbplats. Du kan också söka i plugin katalogen för att hitta tusentals andra bra plugins som hjälper dig att förbättra din webbplats och ge dina besökare med en mer njutbar upplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>