Lägga till knappar i WordPress utan att använda ”kortkoder”

De flesta människor är inte bekanta med HTML / CSS. Därför är WordPress plugins användbara för att lägga till tabeller eller knappar. Det finns massor av plugins där ute som gör att du kan lägga till knappar för att dina inlägg och sidor med hjälp av kortkoder. Men de kortkoder är svåra att komma ihåg och svårt att konfigurera. I denna artikel kommer jag att visa dig hur du lägger till knappar i WordPress utan att använda kortkoder.

Det första du behöver göra är att installera och aktivera ”Forget About Shortcode Buttons” plugin.

Observera att denna plugin kräver WordPress 3.9 eller högre. Om du använder en äldre version, måste du uppdatera WordPress för att använda denna plugin.

När du har aktiverat plugin, kan du helt enkelt skapa en ny post eller redigera en befintlig, och du kommer att se en ny knapp i ”Visuella Editorn” märkt Infoga knapp.

fasb

 

 

 

 

 

 

Om du vill infoga en ny knapp i ditt inlägg, måste du klicka på knappen Infoga. Då visas ett popup-fönster där du kan designa din nya knapp.

designbutton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt du behöver göra är att lägga din knapp text och webbadress och välj text-och bakgrundsfärger. Sedan klickar du på ”typer” i rullgardinsmenyn för att välja knappstil. Du kan också välja knappens storlek från extra små till extra stora.

Om du klickar på fliken Ikoner, kommer du att kunna se ikonerna som du kan lägga före eller efter texten i dina knappar.

buttonswithicons

 

 

 

 

 

 

 

 

Under själva processen kommer du att kunna se en förhandsgranskning av din knapp. När du är nöjd med utseendet, klicka på Infoga.

Du kommer att kunna se din knapp så som det kommer att se ut i ditt inlägg. Du kan helt enkelt välja
centrering, vänster eller högerljustering av texten. Dubbelklickar du så aktiveras redigeraren och du kan redigera hela texten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>