OM MIG

Jag är Cano Onatli, jag är en webbutvecklare och driver ett företag som heter Webbfokus där vi hjälper våra kunder att vända sin vision till en funktionell och snygg hemsida. Jag har flera års erfarenhet av front-end utveckling och brinner för Open Source. Jag älskar att arbeta med WordPress och njuta av att kombinera det med min passion webbutveckling. Allt för att göra användandet enklare för webbplatsägare. Det ska vara snyggt och det ska vara enkelt är mottot.

Denna blogg är ett medium för mig där jag kan dela med mig av idéer, nya teknik, tutorials (hur man gör), video. Jag försöker att skriva mot, utvecklare, frilansare och nybörjare. Med förhoppning att nybörjare kan hitta hjälpande text om saker som de tampas med dagligen i sitt WordPress utvecklande.

Som första mål är det ju självklart att skriva om allt som har med WordPress att göra, men självklart kommer ni att kunna se lite nyheter om utvecklingsvärlden och Internet generellt. Allt från nya plugin, tutorials på installationer till tester och nyheter.

Hoppas att ni får en trevlig läsning!

Välkommen!

WordPress Fokus,
Cano Onatli